Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

de of het ruimte

Is het de openbare ruimte of het openbare ruimte. Welk lidwoord de of het.

Taal Woordsoort Basis Www Opjeeigenwijze Nl
Taal Woordsoort Basis Www Opjeeigenwijze Nl

Twijfel je tussen de ruimte of het ruimte.

. Het meest gebruikelijke lidwoord is. Is het de openbare ruimte of het openbare ruimte. Lees verder om erachter te komen wat het juiste lidwoord is. Het juiste lidwoord is.

Het ruimte of De ruimte is een vraag die geregeld gesteld wordt. De betekenis van ruimte Synoniemen van ruimte Spreekwoorden met ruimte De of het. De betekenis van ruimte De of het. Het juiste lidwoord dat je voor het woord ruimte moet gebruiken is.

De blauwe hemel kan hier en daar versierd worden door witte wolkenveren maar de zon. Welk lidwoord De of het ruimte. Bekijken Buigings-e Elk of elke. Is het de ruimte of het ruimte.

Lees en leer hier welk lidwoord de of het je bij het zelfstandig naamwoord ruimte moet gebruiken en schrijven. Ook op zondag laten de wolken veel ruimte aan de zon. Welk lidwoord De of het ruimtes Helaas we zijn nog niet zo slim is het wel een zelfstandig naamwoord. Grootste online database van de lidwoorden.

Zonnig met hoge sluierwolken. Is het de ruimte of het ruimte. Het is de ruimte. Het voor onzijdige woorden en de voor mannelijke.

Het juiste antwoord is. Het Europees Ruimteagentschap ESA heeft woensdag in een persbericht beschreven hoe het energie wil genereren in de ruimte om dat vervolgens naar de aarde te. Ruimte De of het ruimte Meervoud van ruimte Betekenis ruimte Hoe spreek je ruimte uit. Uitspraak van ruimte Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening.

Het Nederlands heeft twee bepaalde lidwoorden. De ruimte Laat als eerst je reactie achter. Welk lidwoord de of het hoort bij het woord ruimte. Leer hier welke juist is.

In de bus is ruimte voor dertig. Is het de ruimtefiguur of het ruimtefiguur. Mooi of mooie kantoorruimte Groot of grote kantoorruimte Half of halve kantoorruimte Grappig of grappige kantoorruimte Leeg of lege kantoorruimte leuk of leuke. De ruimte Is het de of het ruimte In de Nederlandse taal gebruiken wij de ruimte.

Vandaag 1630 - Seizoen 1 Afl. Het juiste lidwoord is. Het juiste lidwoord dat je voor het woord openbare ruimte moet gebruiken is. Het lidwoord dat u zocht is gevonden.

De ruimte-experiment of het ruimte-experiment wij helpen je graag. Bekijken Buigings-e Elk of elke. Er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor ruimte beschikbaar. Grootste online database van de lidwoorden.

Gijs kijkt terug in de tijd naar hoe het allemaal begon. 33 minutes agoMaar de VS blijven voorlopig nog de absolute koploper in de nieuwe race naar de ruimte. De plaats van handeling staat in contrast. Een prinses huilt omdat de prins moet vertrekken en buiten stormt het en regent het pijpenstelen.

Het voor onzijdige woorden en de voor mannelijke en vrouwelijke woorden. Het Nederlands heeft twee bepaalde lidwoorden. De of het ruimte Welk lidwoord de of het hoort bij het woord ruimte. De of het ruimtes.

Wie het Nederlands als. Is het de ruimte of het ruimte. 0 -1 Is het die ruimte of dat. Lees hier welk lidwoord de of het je bij het zelfstandig naamwoord ruimtefiguur moet gebruiken en schrijven.

Hij spreekt met pachters die proberen natuurinclusief te boeren en bezoekt. Is het de publieke ruimte of het publieke ruimte. 2 - Ruimte om te delen. Elke ruimte Aanwijzend voornaamwoord.

De publieke ruimte of het publieke ruimte wij helpen je graag. In onze database staat. Beschikbare uitgestrektheid mate waarin iets ruim is. Uitspraak van ruimtes Oefening van de dag Volgende zoeken.

De of het ruimte. De of het welk lidwoord. Welk lidwoord de of het. Zaterdagochtend landde de Boeing X-37B een testplatform dat veel.

Audio plaats waar je kunt zijn vb. Is het de ruimte of het ruimte. Is het de of het ruimtefiguur. Ik zal nu voor altijd een definitief antwoord geven op de vraag.

Welk lidwoord de of het hoort bij het woord publieke ruimte. Welke woorden werden het meest. De of het ruimte. 16 definities op Encyclo.

De openbare ruimte Reacties De of het welk lidwoord.

Verlichting Voor Een Werkplek Of Het Thuiskantoor
Verlichting Voor Een Werkplek Of Het Thuiskantoor
Facility Gebouwbeheer
Facility Gebouwbeheer
Husky Pro Voor Elke Situatie Is Een Hoogwaardige Oplossing P C Henderson
Husky Pro Voor Elke Situatie Is Een Hoogwaardige Oplossing P C Henderson
Ga Jij Binnenkort Op Vakantie Naar De Ruimte 5 Vragen Beantwoord Rtl Nieuws
Ga Jij Binnenkort Op Vakantie Naar De Ruimte 5 Vragen Beantwoord Rtl Nieuws
Hoe In Een Kinderkamer De Ramen Decoreren
Hoe In Een Kinderkamer De Ramen Decoreren

Posting Komentar untuk "de of het ruimte"